Shakira mellett őket is elhagyta Gerard Piqué: "Nem éreztem jól magam"

Forrás: AFP/Cesar Manso -
visszavonulás Shakira Gerard Piqué foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hónapok Gerard Piqué és Shakira szakításától voltak hangosak. Amikor úgy tűnt, hogy lecsendesednek a hullámok, akkor az énekesnő piacra dobta legújabb slágerét, melyben nemcsak egykori szerelmét és gyermekei apját, hanem annak új kedvesét sem kímélte.

A botrányos dal azonnal világsiker lett, ám most megint úgy tűnik, hogy nyugvópontra jutnak és sikerülhet békésen rendezni a különválást. A magánéleti zűrök miatt kevés szó esett azonban Gerard Piqué, az egykori profi futballista karrierjéről, pontosabban a visszavonulásáról. A jóképű spanyol sportoló ugyanis tavaly novemberben bejelentette, hogy befejezi profi pályafutását.

Gerard Piqué Forrás: AFP/Cesar Manso

Piqué most az el País lapnak adott interjút, melyben a visszavonulása háttéréről beszélt.

"Sok éven játszottam, és bizonyos helyekre minden alkalommal nehéz volt menni. Ha délután négy órára tették a meccset, ebéd után a tűző napon nem volt kedvem játszani. (...) Láttam, hogy a csapatban sem vagyok olyan fontos, mint korábban. Nem éreztem jól magam. Helyesen döntöttem"

– idézte Piqué szavait az Origo Sport.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.