Boszorkánnyal a teraszán bömbölteti saját dalát Shakira, amelyben megalázza exét

zene dal Bizarrap Shakira Gerard Piqué szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shakira és exe, Gerard Piqué tavaly nyáron jelentették be, hogy tizenkét évnyi együttélés és két közös gyermek után elválnak útjaik. Már az első pletykák arról szóltak, hogy a focista megcsalta énekesnő kedvesét, később pedig be is igazolódott minden feltételezés.

Shakira sokáig nem nyilatkozott az ügyben, karácsony előtt azonban elárulta, mitől lett gyanús számára Gerard Piqué. Az énekesnő azután kérte magánnyomozó segítségét, hogy észrevette, olyan étel kezdett hirtelen fogyni a hűtőből, ami nem tartozik párja kedvencei közé. Ez pedig nem volt más, mint a lekvár. A pár végül gyorsan lezongorázta a szakítást, és megegyeztek gyermekeik elhelyezéséről is.

Az énekesnő azonban nem tudta megbocsátani Piqué-nek, hogy megcsalta, és legújabb dalában rendesen odaszól exének. Shakira többek között arról énekel, hogy a focista lecserélte a Ferrariját egy Twingóra, valamint Rolexét egy Casióra, utalva arra, hogy saját magát jobbnak és többre tartja, mint egykori szerelme új partnerét.

Piqué-hez is eljutott a dal, és erre reflektálva egy Renault Twingóval érkezett munkába, mire mintegy válaszul Shakira egész álló nap pörgeti saját újdonságát, miközben egy boszorkánybabát helyezett ki az erkélyére. A figura így pontosan Piqué édesanyjának házára néz – vette észre a szeretlekmagyarorszag.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.