Borbély Alexandra az anyaságról vallott: "Kiegyensúlyozott és boldog vagyok a gyerekeimmel"

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória -
Nagy Ervin anyaság ikrek Borbély Alexandra gyerekek család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borbély Alexandra tavaly ősszel adott életet ikerlányainak. A színésznő őszintén mesélt arról, hogy érzi magát az új szerepben, és milyen az élet Elzával és Franciskával.

Tavaly októberben születtek meg Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikerlányai, Franciska és Elza. A színésznő azóta kétségkívül élete legszebb időszakát éli, és úgy érzi, kiteljesedett az anyaságban.

Nagyon kiegyensúlyozott és boldog vagyok a gyerekeimmel. Úgy érzem, révbe értem. Persze, adódnak kihívások, megváltozott az életem, de nagyon élvezek minden pillanatot

– kezdte a Blikknek a színésznő.

"Nem érzem nehezített pályának, hogy ketten vannak. Ervin mindenben segít, de a nagyszülőkre, barátokra is számíthatunk. Számomra ez a természetes, és szerencsére a lányok nagyon jó gyerekek. Végigalusszák az éjszakát, nyugodtak és jókedvűek, rengeteget mosolyognak. Már egyre aktívabbak, fedezik fel a világot, amit szívet melengető figyelni. Most ők nekem a színház, én pedig a néző"

– árulta el Alexandra, aki egyelőre nem tervezi a visszatérését.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória

"Már beszéltem a Katona József Színház igazgatójával, Máté Gáborral a folytatásról. Abban maradtunk, hogy 2024 januárjával tervezünk, akkor visszaveszem néhány szerepemet, és próbálok is majd egy újat. Aztán meglátjuk, hogyan alakul, nem sietek sehová. Szeretem ezt az anyaszerepet – jelentette ki a büszke édesanya, akit a nézők március 29-től láthatnak az RTL+ felületén a Mellékhatás második évadában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.