Borbély Alexandra most elárulta: az ikrei a vártnál hamarabb érkeztek

Forrás: AFP/John Macdougall -
Nagy Ervin ikrek Születés Borbély Alexandra ikerlányok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly októberben jöttek világra a színészpár, Nagy Ervin és Borbély Alexandra gyermekei. Az ikerlányok azonban "maguk" döntöttek arról, mikor is szeretnének megszületni.

A színpadi, filmes és tévés szerepekből is ismert pár sokáig titokban tartotta, ám tavaly nyár elején a nagy nyilvánossággal is megosztották az örömhírt, miszerint szülők lesznek. Ervin és Alexandra azonban nem egy, hanem rögtön két gyermek boldog szülei lettek, akik azonban a vártnál hamarabb jöttek világra.

Forrás: AFP/John Macdougall

Borbély Alexandra saját Instagram-oldalán tartott kérdezz-feleleket, és az egyik követője kérdésére árulta el, hogy valóban nem a "tervek szerint" ment a szülés.

"Szerencsés vagyok. Bár korábban jöttek a lányok, elfogadtam, hogy így kellett lennie, s örülök, hogy ők döntöttek, mikor jönnek. Az pedig, hogy a kórházban kellett maradni még egy hónapig, valójában segített. A csecsemősnővérek megtanítottak mindenre, amitől otthon talán kétségbeestem volna" – vette észre a Blikk a színésznő szavait.

Alexandra emellett azt is elárulta, hogy egy dadus is segíti őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.