"A férfiak a farkukkal gondolkodnak" - véli Emily Ratajkowski, aki egyedül vállalná második gyermekét

Forrás: AFP/Michael Tran -
petesejt lefagyasztás Emily Ratajkowski petesejt férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepően éles kritikával illette a másik nemet az angol-amerikai modell és színésznő. Emily Ratajkowski jelenleg szingli és egyedül neveli kisfiát, és úgy gondolja, hogy a férfiakat elriasztja egy olyan nő, akinek már van gyereke.

Emily Ratajkowski és férje, Sebastian Bear-McClard négy év házasság után döntöttek tavaly a különválás mellett. A lengyel-amerikai felmenőkkel is rendelkező brit modellt az elmúlt hónapokban több híres emberrel is összeboronálták, a napokban éppen a One Direction egykori énekesével, a világ jelenleg legnépszerűbb férfi előadójával, Harry Styles-szal látták csókolózni.

Emily Ratajkowski Forrás: AFP/Michael Tran

A leleplező videó kapcsán megszólalt Ratajkowski, aki elárulta: nem hiszi, hogy hosszú távú jövője lenne ennek a kapcsolatnak. Az egyik internetes platformon a színésznő azt is kifejtette, hogy szeretné, ha lenne a fiának egy kistestvére, ám nem bízik abban, hogy talál olyan partnert, akivel szívesen nevelné fel a gyermekeit.

– idézi a Blikk Emily Ratajkowskit, akinek szavait a Daily Mail szemlézte. A modell szerint a férfiak jelentős többségét elriasztja egy olyan nő, akinek gyermeke van, ezért azt tervezi, hogy lefagyasztatja a petesejtjeit és a harmincas évei végén egy testvérrel ajándékozza meg Sylvester nevű kisfiát. Mindezt úgy is vállalva, hogy esetleg egyedül kell majd felnevelni a gyerekeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.