Szorcsik Viki kitálalt Csutiról: "Gyorsan kiderült, hogy különböző egyéniségek vagyunk"

párkapcsolat Csuti Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szorcsik Viki lesz a háziasszonya egy rangos, influenszereknek szóló rendezvénynek májusban. A helyzet pikantériája, hogy a zsűriben egykori kedvese, Csuti is helyet kapott.

"Előszeretettel hoznak össze bennünket még mindig. Csutival barátok vagyunk, nem haragszunk egymásra. Szerelmi viszonyunk volt, de gyorsan kiderült, hogy különböző egyéniségek vagyunk, érzelmi téren mások az elképzeléseink. Bolyki Lilla barátnőm kért fel erre az igényes rendezvényre, aminek az egyik legszebb fővárosi szálloda ad otthont. Ez nem szépségverseny, nem az öncélú magamutogatásról szól. Épp ellenkezőleg: inkább kreatív, edukatív, jövőbe látó módon közelíti meg az influenszerkedést. A színpad miatt amúgy is kirakatban vagyunk, ezért csak rám tartozik, hogy ki a párom, és mi van a családommal. A Farm VIP miatt viszont elkerülhetetlen volt, hogy nyilvánosságot kapjon a Csutival való viszonyunk" - mondta Ripostnak Viki, aki imád utazni, így hamarosan Tenerifére utazik.

Szorcsik Viki és Csuti a szakításuk után barátok maradtak Forrás: MTI, Ripost/Bánkuti Sándor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.