82 évesen ismét rátalált a szerelem Körtvélyessy Zsoltra

Forrás: MTI/Ujvári Sándor -
párkapcsolat Körtvélyessy Zsolt Egerszegi Judit Körtvélyessy Kinga szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően nehéz időszakon van túl az Érdemes és Kiváló Művész. Körtvélyessy Zsolt, akit sokan még ma is a Barátok köztbéli szerepével, Hoffer Józseffel azonosítanak. A színész túl a nyolcvanon sem gondol a visszavonulásra.

A napi szappanopera mellett számtalan sorozatban és filmben, és több száz szerepben a színpadon is láthattuk és láthatjuk ma is Körtvélyessy Zsoltot. A színművészt igencsak próbára tette az élet az elmúlt években, ugyanis megjárta a mennyet és a poklot is, hiszen szinte egyszerre veszítette el feleségét és testvérét.

Körtvélyessy Zsolt és néhai felesége, Egerszegi Judit évtizedeken át voltak házasok, ám az asszony elvesztette a koronavírussal folytatott harcot. A betegség nem sokkal később a színművész testvérét is elragadta. A halál szele meglegyintette Körtvélyessyt is, ugyanis nyaki elzáródás miatt meg kellett operálni tavaly októberben. Felvágták az ereit és kitisztították, és mint a Borsnak elmondta, most "nagyjából rendben van".

Körtvélyessy Zsolt Forrás: MTI/Ujvári Sándor

Az egészsége kezd helyrejönni, ebben pedig talán nagy része van annak is, hogy lánya, Körtvélyessy Kinga pár éve unokával ajándékozta meg őt. Üröm az örömben, hogy gyermeke jelenleg a válóperét vívja egykori kedvesével, L.L. Juniorral.

Körtvélyessy Zsolt április 2-án ünnepli 82. születésnapját, melyen biztosan nem lesz egyedül. A színművészre ugyanis nemrég újra rátalált a szerelem.

"Nagyon jól megvagyunk együtt, boldog vagyok. Majdnem egy időben halt meg a férje a feleségemmel, sok párhuzam van az életünkben. Menedzserként mindig is zenével foglalkozott, így ma már a komolyzenei koncertek közös programmá váltak."

"Ha időnk engedi, együtt próbáljuk felfedezni a magyar városokat, nekünk ez jelenti a kikapcsolódást. Nyáron voltunk Párizsban, szuper élményekkel gazdagodva tértünk haza. Egy fantasztikus ember, törődik velem. Természetesen nagyon sokszor álmodom és gondolok a feleségemre, ebből a szempontból mondhatni, hogy kettős életet élek" – mondta a színész a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.