Kórházba került Körtvélyessy Zsolt: "Éreztem, hogy nincs minden rendben"

műtét Körtvélyessy Zsolt kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetbe került Körtvélyessy Zsolt.

Körtvélyessy Zsolt szerencsére a kisebb tüneteit is komolyan vette, és orvoshoz fordult. Ennek köszönhetően megelőzte a nagyobb bajt, és ezt javasolja mindenkinek.

"Egy ideje már éreztem, hogy nincs minden rendben... Volt egy enyhe, de visszatérő szédülésem, aminek utána akartam járni, mert odafigyelek az egészségemre. Hamar kiderült, hogy ezt nagyon jól tettem, mert egy vizsgálat során kiderült, hogy a nyakamban eltömődött egy ér. Kilencven százalékos volt már az elzáródás, az orvosoktól pedig megtudtam, hogy ha nem kezelik időben a problémát, akár sztrók is felléphetett volna nálam" - mondta a Blikknek Körtvélyessy Zsolt. A színészt már megműtötték, azután az intenzív osztályra került, de mostanra már átkerült a megfigyelő kórterembe.

Kórházba került Körtvélyessy Zsolt Forrás: TV2

"Néha vannak fájdalmaim, de összességében most már jól vagyok. Ha minden jól megy, hamarosan hazaengednek. Szerencsére jelenleg szakmailag épp nyugodtabb időszakot élek, így a műtét nem befolyásol a színházi feladataimban. Mire meggyógyulok, dolgozhatok tovább Kecskeméten. Óriási hálával tartozom az osztályvezető főorvos úrnak, aki megműtött, illetve a nővéreknek, ápolóknak, akik rendkívül kedvesen bánnak velem, még közös szelfit is készítettünk. A lányom, Kinga pedig minden nap meglátogat, nagyon vigyáz rám, gondoskodik rólam" - árulta el Körtvélyessy Zsolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.