schumacher vanda Amerika költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schumacher Vanda bátor döntést hozott: összepakolta a cuccait és meg sem állt egészen Amerikáig. A műsorvezető a közeljövőben a tengerentúlon próbál szerencsét. 

A közösségi oldalán számolt be a nagy hírről Schumacher Vanda: úgy döntött, hogy Amerikában, Los Angelesben próbál szerencsét.

"Mint ahogy a sztorikból/TikTok-vidikből kiderült, egy ideig LA-ben leszek. Pedig nem akartam elmenni. Úgy foglaltam jegyet, hogy nem tudtam elképzelni, hogy megyek. Másfél hétig nézegettem az összepakolt bőröndöket, és mondogattam magamnak, hogy na, majd holnap, majd holnap, mert valahol nem akartam rávenni magam, hogy elmenjek. Az elején úgy volt, hogy nem egyedül utazom, viszont amikor kiderült, hogy mégis, őszintén, egy kicsit ráparáztam" - mesélte Vanda, aki elárulta, mi segített neki abban, hogy végül hátrahagyja a félelmeit és elinduljon.

"A másik, hogy az utóbbi időben túl jó volt nekem Magyarországon és Európában úgy amúgy. Aztán láttam egy videót, amiben egy csávó azt mondja, hogy amikor félsz lépni, na, pont akkor kell menni, különben ugyan ott fogsz ragadni, ahol most vagy. Na, persze, nem mintha tiktokos lifecoach-ok tanácsai alapján élném az életem, (de) aztán jött egy olyan videó is, amiben arról magyaráznak, hogy az elkényelmesedés a hanyatlás előszobája, és miután folyamatosan ezek jöttek velem szembe, végre hajlandó voltam bevallani magamnak, hogy legbelül ezt a döntést már rég meghoztam"

- magyarázta, majd hozzátette, nem tudja, meddig marad és mit fog csinálni.

"A tiktokos kérdésekre a válasz: nem tudom, meddig maradok, nincs kint dolgom, sem munkám. Amiért pedig belevágtam, az az, hogy hallgatok a belső hangomra, ami azt súgja, jó lesz nekem itt. Bízom az univerzumban, és tudom, hogy meghálálja majd, hogy bátor voltam lépni és menni"

- zárta rövidre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.