Egymilliárd forintot ér Jákob Zoltán belvárosi lakása

Forrás: Jákob Zoltán/Instagram -
Jákob Zoltán luxus otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő Nagy Ő, Jákob Zoltán megmutatta fényűző belvárosi otthonát, amelynek értéke egymilliárd forint. 

Magyarország 37. leggazdagabb üzletembere Budapest V. kerületében él, mindössze néhány percre a Deák tértől. A luxuslakóház legfelső szintjén lakik, a teraszról csodálatos kilátás nyílik a Váci utcára, a Dunára és a budai várra is.

"Fél éve költöztem ide, a lakást egymilliárdért vettem, a berendezés értéke pedig nagyjából 300-400 millió forint. Ha éppen nem utazom, sok időt töltök itthon, sokszor itt is dolgozom. Szeretek itt lenni, mert nyugalmat, békét áraszt és abszolút engem tükröz"

- mutatta meg a Blikknek.

Jákob Zoltán Forrás: Jákob Zoltán/Instagram

Azt is elárulta, hogy a belső dizájnt egy belsőépítésszel és egy lakberendezővel közösen álmodták meg. A lakás egyik fő attrakciója a csigalépcső, ami Jákob elmondása szerint 10 autónyi fémből készült, és 100 órán át festették, lakkozták, továbbá azzal a csillámporral felületkezelték, amit az üzletember géllakjaiban is használnak. Ezzel az anyaggal dobták fel a konyhai csillárok külsejét is.

Zoltán nagyon szereti a lakását, nem szeretne tőle soha megválni, de a nyugdíjas éveit nem itt képzeli el.

"Nem vettem volna meg ezt a lakást, ha megtalálom előbb azt a telket, amit most, a lakásszerződés után egy héttel találtam. A Rózsadomb közepén vettem egy gyönyörű, panorámás telket. De fél éven keresztül nem találtam. (...) Ha nyugdíjas leszek, akkor oda fogok kiköltözni, a Rózsadombra, és van egy jó nagy kertem. Kapálni nem szeretek, úgyhogy valami más növényzet lesz"

- tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.