Oroszlán csillagjegy Kos csillagjegy Ikrek csillagjegy hobbi Bika csillagjegy horoszkóp magazin szabadidő Szűz csillagjegy Rák csillagjegy
Nincs még hobbid és ötleted sincs, hogy milyen tevékenységgel foglald le magad a szabadidődben? Most megmutatjuk, hogy a csillagjegyed szerint mi illik hozzád a legjobban.

KOS

A Kos jegy szülöttei impulzívak, energikusak, így nem meglepő, hogy akkor érzik magukat igazán elemükben, ha minél aktívabban és kimerítőbben tudnak kikapcsolódni. Éppen ezért jó választás lehet számukra a kerékpározás, a futás, de az extrémebb sportokat is kedvelik, mint amilyen a hegymászás, az ejtőernyőzés vagy épp a különféle harcművészetek. Mivel imádnak pörögni, ezért élnek-halnak egy jó buliért is, de vásárolgatni is nagyon szeretnek.

Jó választás lehet az extrémebb sport Forrás: Shutterstock

BIKA

A Bikák igazi hedonisták, imádnak jókat enni, inni, éppen ezért minden, ami a gasztronómiával kapcsolatos, nekik való. Legyen szó sütésről, főzésről, kóstolásról: ez mind-mind szóba jöhet náluk. Ezek mellett, mivel a Bika szorosan kapcsolódik a földhöz, így a kertészkedésben is örömét leli, sőt mindenben, ami „kétkezi" munka. A sportok viszont nem állnak hozzá túl közel - ha már mozogni kell, akkor leginkább a jógát, a táncot vagy a sétát érdemes választania.

IKREK

Az Ikrek valódi csapatjátékos, aki sokkal jobban kedveli a másokkal közösen eltöltött időt, mint a magányos tevékenységeket. A jegy szülöttei imádnak társaságba járni, így számukra remek időtöltés egy kerti sütögetés vagy egy jó kis buli. Ha néha mégis egyedüllétre vágynak, akkor szívesen filmeznek, olvasnak vagy molyolnak a számítógépükön, de a szellemi aktivitást igénylő tevékenységekben is kedvüket lelhetik, mint amilyen a nyelvtanulás. Sportok terén az ütős labdajátékokban és a jógában lelik leginkább örömüket.

RÁK

A Rákok gondolatai általában a családja és az otthona körül forognak, így nagyon szeretik csinosítani a környezetüket, ennek érdekében pedig szívesen járnak vásárolgatni, leginkább antikváriusokhoz vagy bolhapiacokra. A sportok közül – mivel a jegy szülöttei erősen vonzódnak a vízhez – leginkább az úszásban, kajakozásban, kenuzásban, vitorlázásban lelik örömüket, de halászni, horgászni is szeretnek.

A jegy szülöttei erősen vonzódnak a vízhez Forrás: Shutterstock/Ground Picture

OROSZLÁN

Az Oroszlán a szabadidejében is szeret csillogni és persze kitűnni a többiek közül, éppen ezért szívesen mutatkozik fancy edzőtermekben, de táncórákra is előszeretettel jár, ahol a kósza alattvalók megbámulhatják fenséges lényét. A színészet is neki való, hiszen itt is ő áll a figyelem középpontjában, de a különféle kreatív hobbik is örömmel töltik el, mint amilyen a rajz vagy a festészet.

SZŰZ

A Szűz csendes és tartózkodó, ami a személyiségét illeti, és szereti, ha mindent kontrollálni tud, ezért jobban kedveli az egyedül végezhető tevékenységeket, mint a csapatjátékokat. A jegy szülöttei imádnak mélyen elmerülni egy-egy dologban, így nagyon közel állnak hozzájuk a különféle kézműves foglalkozások és DIY tevékenységek, például a varrás, a hímzés, a fafaragás vagy az elektromos kütyük bütykölése. Sportok terén a jóga, a séta és a kerékpározás áll hozzájuk a legközelebb.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy a többi hat csillagjegy számára mi az ideális időtöltés, olvasd el cikkünk folytatását is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.