Molnár Anikót nem érdeklik a kritikusok: "Irigyek, mert nem az ő számlájukra megy az oldalamból befolyó összeg hó végén"

Forrás: Molnár Anikó/Instagram -
vélemény Molnár Anikó kritikusok onlyfans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikót már számtalan tévéműsorban láthattuk, kezdve a ValóVilággal, ahol megismerte őt az ország, most azonban egy teljesen új oldaláról mutatkozott be, másfél hónappal ezelőtt elindította OnlyFans-oldalát. Az egykori realitysztár azóta kap hideget-meleget, de őt egyáltalán nem érdeklik a kritikusok.

Az egykori realitysztár eddig sem fogta vissza magát, és többször is posztolt intim fotókat az Instagramra, ám nemrég új szintre emelte a tartalomgyártást. Molnár Anikó regisztrált az OnlyFansra, és rövid időn belül szinte berobbant az oldala.

A döntése miatt azonban sokan bírálják Anikót, akit cseppet sem érdekel más véleménye.

Molnár Anikót nem érdeklik a kritikusok: "Irigyek, mert nem az ő számlájukra megy az oldalamból befolyó összeg hó végén" Forrás: Molnár Anikó/Instagram

"Egész egyszerűen az a bajuk, hogy irigyek, mert nem az ő számlájukra megy az oldalamból befolyó összeg hó végén, hanem az enyémre. Engem viszont teljesen hidegen hagy, hogy virágos, rajzfilmfigurás profilképpel rendelkező álprofilokról miféle véleményeket írnak a közösségi oldalaimra. Aki valóban sikeres és rendben van az élete, az nem fordít ennyi időt olyasvalakire, akit nem is kedvel"

– mondta a Blikknek.

"Aki pedig azt mondja, hogy csak aggódik értem, annak felteszem a kérdést: akkor miért nem aggódott, amikor a koronavírus miatt nem volt bevételem?!" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.