Berobbant az OnlyFansra Molnár Anikó: elit társasághoz csatlakozott az egykori realitysztár

tartalomgyártó siker Molnár Anikó onlyfans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikót már számtalan tévéműsorban láthattuk, kezdve a ValóVilággal, ahol megismerte őt az ország, most azonban egy teljesen új oldaláról mutatkozott be.

Az egykori realitysztár eddig sem fogta vissza magát, és többször is posztolt intim fotókat az Instagramra, ám nemrég új szintre emelte a tartalomgyártást. Molnár Anikó regisztrált az OnlyFansra, sőt fel is vállalja mindezt. A csapatával alig két hete dolgoznak a profilján, a fotókon és a videókon, de máris hatalmas sikere van a platformon.

"Eszméletlenül hálás vagyok nektek, hogy a csapatommal alig 10 nap alatt elértük azt, hogy világszinten beletartozom a tartalomgyártók top 1.1%-ba! Hihetetlen, hogy ilyen magas elérést tudtunk generálni ilyen kevés idő alatt! Ez nem mást jelent, minthogy a világ összes OnlyFans tartalomgyártója közül a felső 1%-ban vagyok! Köszönöm nektek és a csapatomnak!" – írta Anikó az Instagramon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.