Alig takar valamit a duci énekesnő bikinije - rajongói imádják a +100 kilós sztár fotóit

kövér margarita fotók Lizzo duci molett bikini énekesnő nyaralás
Lizzo nem szégyelli a testalkatát, elfogadta, hogy nem az a tipikus modellalkat, így egy percig sem zavarja, ha falatnyi bikinije mindezt meg is mutatja. Sőt!

Az énekesnő nyaral, egy vitorláson tölti az idejét, Margaritát iszogatva, egy falatnyi, pink bikiniben ül a yacht jakuzzijában, fején egy "Rich bich on vacation" feliratú baseball-sapkával.

Lizzo nem egy nádszálvékony modell, sőt, erősen 100 kiló felett van, de ez nem zavarja meg a lelki békéjét, rendszeresen oszt meg olyan videókat, melyeken a fenekét vagy a melleit rázza, mégsem kap gúnyos megjegyzéseket.

Ezúttal is így van ez: rajongói szépnek találják a sztárt és irigylik a sapkáját, bár legtöbben a gazdag részt lecserélnék "középosztálybelire", sőt, van, aki inkább "diákhitelből nyaralóra" felirattal képzelné el a saját fején. Talán az egyetlen hibát abban látják néhányan, hogy Lizzo dobozos koktél iszik, de erre is megvan a megoldás: az egyik követője meghívta Mexikóba, hogy igyon náluk egy igazi Margaritát.

Úgy tűnik, Lizzót mindenki szereti. Úgy, ahogy van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.