Csuti "kipattintotta" magát - női követői szerint jól áll neki a Kulcsár Edina-mentes élet

új szerelem G.w.M izmos Kulcsár Edina Szabó András Csuti Csuti sport kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta Kulcsár Edina és Csuti elváltak, az üzletember egyre nagyobb népszerűségre tesz szert, különösen a hölgyek körében. Különösen az olyan ritka pillanatokat értékelik női követői, amikor a rajongásuk tárgya a szokásosnál lengébb öltözetben jelenik meg.

Ez a mostani is egy ilyen pillanat: Szabó András Csuti ugyanis félmeztelenül mutatta meg nekik nemcsak az edzését, de kockahasát is. Úgy tűnik, a celeb nemcsak az új szerelmet találta meg, de a sport is az élete része lett, melynek izmos testét és a rajongók elismerését is köszönheti.

Ugyan a poszt kommentjei között kis túlzással több az ex-nejét és annak új férjét szidó, mint az őt dicsérő, azért rengeteg elismerést zsebelhetett be.

A "Neked jól áll az Edina-mentes élet" és az "Ilyen, amikor lecseréled a Mercit egy biciklire" jellegű hozzászólások mellett megjelentek az "Ez igen!", a "Szuper vagy!" típusú kommentek is, és azok is hangot adtak véleményüknek, aki kipróbálták a látottakat, csak sokkal kevesebb sikerrel, mint Csuti.

@csut.i Egy kis tesi Snoop-ra! #workout#snoopdogg♬ eredeti hang - Szabó András Csuti

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.