Hegyi Barbara korán elvesztette édesapját, szerinte ezért volt mindig furcsa kapcsolata a férfiakkal

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
apa-lánya Hegyi Barbara Hegyi Barnabás apa nélkül Törőcsik Mari operatőr apa kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hegyi Barbara, ha interjút ad, leginkább a színházi munkáiról beszél szívesen, a magánéletéről ritkán hallani, most mégis korán elvesztett édesapjáról és az apahiány következményeiről mesélt. 

A színésznő édesapja Hegyi Barnabás Kossuth-díjas operatőr volt, aki a művésznő 3 hónapos korában hunyt el. Barbara ezért nem sok időt töltött vele, mondhatni, nem ismerte az édesapját, csak az édesanyja és a kollégái történeteiből.

Hegyi Barbara, színművésznő Fotó: Marton Szilvia - Origo

"Anyám ugyan mesélt róla, de nem avatott be például a 'disznóságaiba'. Apám nagy mókamester volt, még a szeme sem állt jól" - meséli a színésző, aki Törőcsik Mari művésznőtől viszont sok sztorit hallott apja csínyjeiről, például arról is, hogyan csókolóztak a kocsi hátsó ülésén Hegyi Barnabással.

Hegyi Barbara azt mondja, az apja a hiányában volt jelen egész életében, és szerinte emiatt volt mindig is furcsa kapcsolata a férfiakkal.

"Sohasem éltem meg, hogy valakinek én vagyok a kedvence, hiszen az anyukák nem ajnározzák úgy a lánygyerekeiket, mint a fiúkat" - idézi a Blikk a művésznőt a Nők Lapja interjújára hiatkozva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.