Olyan rémisztő ez a kísértetháztúra, hogy elájulnak a látogatók

Forrás: Shutterstock -
horror kísértet Kísértetház
A Haunted San Diego Tours nevű szellemtúra annyira sokkolónak bizonyult, hogy a szervezők most már kénytelenek előre figyelmeztetni a látogatókat, mivel sokan a túl intenzív élmények hatására rosszul lettek, vagy elveszítették az eszméletüket.

A túra során a résztvevők San Diego legijesztőbb helyszíneire látogatnak el, ahol a rendezők természetfeletti történetek és valóban megtörtént bűnügyi esetek ötvözetéből hoznak létre borzongató műsorokat.

Forrás: Shutterstock

A túravezető, Dante (valódi nevén David Janisch) szerint a kétórás séta során a csoportok gyakran szembesülnek paranormális jelenségekkel, például villódzó fényekkel, becsapódó ajtókkal vagy leeső gyertyatartókkal. A túra keretében a Balboa Színházat és a Horton Grand Hotelt is útba ejtik, ahol a vendégek az egyik szobában rázkódó ágyakról számoltak be.

A csoportok ellátogatnak az 1850-ben épült Davis-Horton Házhoz is, amely a város egyik hírhedten kísértetjárta helyszínének számít. Dante elmondása szerint az ingatlan az 1880-as években hospice-ként működött, ahol több száz ember hunyt el, és sokuk lelke állítólag ma is ott kísért – írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.