Eljegyezték Millie Bobby Brownt - a Stranger Things sztárjának kezét Bon Jovi fia kérte meg

Stranger Things Bon Jovi eljegyzés john bon jovi Jake Bongiovi szerelem Millie Bobby Brown
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Stranger Things című Netflix-sorozat sztárja, Millie Bobby Brown még csak 19 éves, de már menyasszony. Vőlegénye John Bon Jovi fia, Jake Bongiovi is csupán 20. A rajongók közül sokan túl fiatalnak tartják őket a házassághoz. 

Millie Instagram-posztban, Taylor Swift slágerét idézve jelentette be, hogy kapcsolatuk Bon Jovi fiával komolyra fordult.

A pár nyilvánosan 2022-ben jelent meg együtt először - azóta sülve-főve együtt vannak, lángol közöttük a szerelem. A színésznő tegnap kiposztolt fotója és az ahhoz tartozó szöveg sokatmondó.

"I've loved you three summers now, honey, I want 'em all" (Már 3 nyár óta szeretlek, édesem, mindet akarom) - idézi az Enola Holmes címszereplője Taylor Swiftet, és egy hatalmas eljegyzési gyűrűt villant Jake Bongiovival közös fotón.

A rajongók nem hagyták szó nélkül a "bejelentést", sokan hitetlenkedtek, óva intették a színésznőt, mondván, a mai világban ilyen fiatalalon házasodni nem divat és nem is kéne megtennie a párnak. Mások épp az ellenkezőjét gondolják: a szerelem nem kor kérdése, és a fiatalok azért randiznak, mert szeretik egymást, és együtt képzelik el az életüket.

Hogy kinek van/lesz igaza, az nem most fog kiderülni, de az tény, hogy kőbe vésett szabályok a házasságra sincsenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.