Molnár Gusztáv exe az új párjával húsvétozott, míg a színész az elvonón ünnepelt

Molnár Gusztáv húsvét Fazekas Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien egykor boldog párként szerepeltek a Nyerő Páros című tévéműsorban, de az alkoholproblémák és a bántalmazás miatt változott a helyzet. Gusztáv immár hónapok óta elvonón próbál kigyógyulni alkoholbetegségéből, miközben Vivien új párkapcsolatba kezdett.

Vivien korábban elmesélte, hogy milyen, lelkileg megterhelő időszakot élt át a házasságuk alatt. A helyzet legtragikusabb pillanata talán az volt, amikor kiderült, hogy egy kisbabát is elvesztettek Gusztáv miatt. A színész öt hónapja van elvonón, a válás pedig már csak idő kérdése.

Fazekas Vivien azonban új életet kezdett volt párja egyik gyerekkori barátjával, Gergővel. Már korábban is ismerték egymást, de sosem gondolták volna, hogy egyszer egy párként találják meg a boldogságot. Az új kapcsolatnak köszönhetően Vivien sokkal boldogabb és vidámabb, amit jól tükröznek a közösségi médiában közzétett képei is. A közelmúltban hármasban ünnepelték a húsvétot Vivien kisfiával és együtt festették a tojásokat is – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.