Eladta a házát, hogy átplasztikáztassa magát, szörnyű lett a végeredmény

plasztikai műtét ház Törökország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zara Edgar (36) lemondott manchesteri otthonáról, hogy Törökországban több plasztikai műtétet csináltasson, ám a végeredmény nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

A brit hölgy több ezer fontot költött a has-, mell-, fenék- és fogplasztikára, melyekkel a tökéletes instamodell-külsőt szerette volna elérni. Az eredmény láttán azonban százszor is megbánta a beavatkozásokat.

Zara és 39 éves férje, Igel Edgar tavaly Törökországba repültek a műtétekre, melyeket egy Instagramon talált klinikán végeztek. A csomagban a szállás is szerepelt. Zara első, 6000 fontos műtétje a beérkezésüket követő napon történt, a 4500 fontos fogászati beavatkozás pedig négy nappal később. Igel fogászati kezelése ugyanígy 4500 fontba került, további 1000 fontot pedig élelmiszerre költöttek a tartózkodásuk alatt. Mindketten fogimplantátumokat kaptak, de nem tetszik nekik a végeredmény.

Zara különösen a hasplasztikájával elégedetlen, amely nemcsak esztétikailag hagy kívánnivalót maga után, de komoly fájdalmakat is okoz neki. A nő arra kéri azokat, akik hozzá hasonlóan változtatni szeretnének a testükön, hogy alaposan nézzenek utána a kiválasztott klinikának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.