Csuti szexi barátnője bikiniben villantotta meg álomalakját - Fotók

szexi Szabó András Csuti bikini Sudár Bianka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó András Csuti és Sudár Bianka boldogan élvezik közös életüket, bár ezen sokan csodálkoznak a 13 évnyi korkülönbség miatt.

A szerelmesek utazásaik során olyan mesébe illő helyszíneket fedeznek fel, mint a Dominikai Köztársaság és Róma, legutóbb pedig egy zalakarosi wellnesshotelben töltöttek el egy kellemes hétvégét. A szabadidős programokon készült felvételeken és a profi fotókon is látszik, hogy Bianka, aki korábban a Miss Balaton döntőjében is szerepelt, igazán ügyel az egészséges életmódra és a rendszeres edzésre.

Tavaly büszkén vehette át a BioTechUsa Fittest Girl díjat, ami nem is csoda, hiszen kiváló formában van. Követői az Instagramon olykor igen dögös képeket láthatnak róla. Csuti párja bátran vállalja vonzó külsejét és az interneten is örömmel osztja meg rajongóival életének érdekfeszítő pillanatait – írja a promotions.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.