"Nem esik jól, ha nem tudok mosolyogni" - Kollányi Zsuzsi mélyen volt, de nem hagyja magát

Forrás: Kollányi Zsuzsi/Instagram -
válás mélypont gyerekek család Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról már a Life is írt, Kollányi Zsuzsi 7 év házasság után válik. Az énekesnőt megviseli a szakítás, de úgy tűnik, a mélypontról már sikerült kikerülnie. 

Az énekesnő a gyerekeket igyekszik nem bevonni a válásba, az édesapjukkal mindketten az vallják, hogy nekik ahhoz, hogy ők ketten már másképp viszonyulnak egymáshoz, nincs közük. A lehető legjobbat szeretnék a kicsiknek, és azt, hogy ők ne érezzék meg a házasságuk felbomlásának hátulütőit.

Kollányi Zsuzsi Forrás: Kollányi Zsuzsi/Instagram

A Hot! Magazinnak az énekesnő arról is beszélt, hogy mit tesz azért, hogy túljusson a válás okozta lelki megpróbáltatásokon:

„Nagyon sok segítséget kapok innen-onnan a kedves szavakból. Sokat segítenek a gyerekek is. Ez is elhatározás kérdése, hogy az ember szeretné megtalálni a pozitív dolgokat, amik történnek körülötte. Csökönyös módon próbálok előrefelé tekinteni. Volt egy időszak év elején, amikor eléggé mélyen voltam, rossz volt a hangulatom, de rájöttem, nem tudok azonosulni ezzel, nem esik jól, ha nem tudok mosolyogni, így minden erőmmel azon vagyok, hogy ezt senki ne tudja elvenni tőlem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.