Voltak intő jelek: Kollányi Zsuzsi és férje egy ideje már fontolgathatta a válást

Fotó: Mudra László - Origo -
intő jelek válás szakítás Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig pár napon belül két sztárpár is bejelentette, hogy külön utakon folytatják. Az Operettszínház színésznője, Peller Anna és kedvese, Lukács Miklós is szakított, de válik férjétől az ismert énekesnő, Kollányi Zsuzsi is.

A háromgyerekes édesanya pár héttel ezelőtt egy interjúban arról beszélt, hogy felzaklatja mindaz, ami jelenleg a világban történik, és habár nincsenek megélhetési gondjaik, ő is meggondolja, mire költi a pénzét. Emellett azt is megemlítette, hogy idén rengeteget kell majd fejlődnie lelkileg. Ez a mondat utólag nyert értelmet, ugyanis már előrevetíthette a válással járó nehézségeket.

A Bors újságírója szerint azonban nem csak ez utal arra, hogy Kollányi Zsuzsi válása régóta ott volt a levegőben. A lap a cikkében felidézi, hogy az énekesnő tavaly őszi új dala, a Nem baj arról szól, hogy nem szabad elveszíteni a reményt, ha összecsapnak a hullámok az ember feje fölött, ugyanis végül minden jóra fordul majd.

Kollányi Zsuzsi Fotó: Mudra László - Origo

Zsuzsi a zenei karrier mellett ki szeretné próbálni magát egy teljesen új területen, és egy olyan YouTube-csatorna elindításán dolgozik, ahol videós tartalmak formájában foglalkoznának a tabunak számító társadalmi problémákkal.

Ezen témák közé tartozik a nők helye és helyzete egy kapcsolatban, vagy konkrétan a házasságban. Kollányi Zsuzsi egy tavaly decemberi interjúban azt mesélte ennek kapcsán, hogy szerinte a kis közösségben élő nőket az is visszatartja, hogy vajon mit szólnának mások, ha kilépnének egy számukra rossz szituációból.

Mindezek mellett az énekesnő az utóbbi időben többször is megosztott edzőtermi tartalmakat, és a Bors szerint ez is arra utal, hogy edzette magát a válással járó nehézségekre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.