Csalás miatt kell bíróság elé állnia Leonardo DiCapriónak - német bíróság idézte be a világsztárt

Forrás: FilmMagic/2021 Taylor Hill/Taylor Hill -
német film tárgyalás Leonardo DiCaprio bíróság csalás tanú
Az Oscar-djas sztárt az unokatestvére keverte bajba, amikor azzal áltatott egy filmes céget, hogy rá tudja venni DiCapriót: szerepeljen az egyik filmjükben, s ezzel közel 40 millió forintnyi eurót és egy Porsche Cayenne-t csalt ki tőlük.

A 29 éves Niklas In den Birken állítólag számos alkalommal hazudott arról, hogy be tudja vonni a produkcióba a filmsztárt, de másról sem mondott igazat: azt is elhitette velük, hogy DiCaprióval együtt vettek részt Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén.

Leonardo DiCaprio Forrás: FilmMagic/2021 Taylor Hill/Taylor Hill

A meg nem nevezett müncheni produkciós cég vetette fel, hogy a Wall Street farkasának sztárját tanúként hallgassák meg az ügyben.

A 48 éves DiCaprio Los Angelesben nőtt fel, a család mindkét oldalán német származású – bár a hírek szerint kevés kapcsolata van ottani rokonaival.

A színész egyelőre nem szerepel a tanúk listáján.

A tárgyalás május 5-én kezdődik Münchenben - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.