Ez derült ki Kulcsár Edina és G.w.M születendő kislányáról: ő bukkant rá a kicsi különleges nevére

Forrás: Kulcsár Edina/G.w.M -
kislány G.w.M névadás Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és G.w.M különleges nevet választottak a kislányuknak, most kiderült, ki talált rá.

Kulcsár Edina és G.w.M családja kislánnyal bővül hamarosan, akinek a nevét március végén árulták el a követőiknek. "A kislányunk az Amara nevet fogja viselni. Arra törekedtünk, hogy ne mindennapi nevet adjunk neki, mert hisszük, hogy ő sem lesz mindennapi! Ezenkívül fontos szerepet játszott a névválasztásban az is, hogy a számmisztikai elemzése alapján melyik szám tartozik Amara nevéhez, és mik lesznek rá jellemzőek" - árulta el korábban Edina, aki most azt is közölte, hogy melyikük találta ezt a különleges nevet.

Kulcsár Edina és G.w.M kislánya az Amara nevet kapja Forrás: Kulcsár Edina/G.w.M

"A névválasztásról annyit érdemes tudni, hogy régóta kerestük már a megfelelő nevet. Lényegében, amikor megtudtuk, hogy kislányunk lesz, folyamatosan néztük a lehetőségeket. Számomra nagyon fontos volt a jelentése és a számmisztikai üzenete is, így végül az Amara lett a befutó. (...) Ezt a nevet egyébként a férjem találta" - idézi a Ripost Edinát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.