Katy Perry háromgyermekes édesanyát alázott meg, kirúgását fontolgatják

Forrás: NORTHFOTO -
katy perry zsűri American Idol
Hatalmas botrány kerekedett az American Idol háza táján, miután az énekesnő durva megjegyzéseket tett egyes versenyzőkre.

A rajongók reakciói azt tükrözik, hogy a zsűritag tiszteletlen és sértő hozzáállását nem hajlandóak tolerálni a jövőben – írja a Blikk.

A botrány Sara Beth Lieb esetével kezdődött, aki a műsorból való kilépését a sztár megszégyenítő megjegyzése után jelentette be. A 25 éves édesanyából Perry nem nézte ki, hogy három gyermeket nevel, és mikor ezt megtudta, úgy tett, mint aki menten elalél.

Forrás: NORTHFOTO

Amikor a zsűritag felállt, Sara viccelődve megjegyezte, hogy "Ha Katy lefekszik az asztalra, azt hiszem, elájulok". Erre Perry válasza a következő volt:

Sajtóértesülések szerint a producereket nagyon kínosan érintette a helyzet, ezért komolyan fontolóra veszik Perry leváltását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.