Fél év után újra láthatta családját Molnár Gusztáv: húga mondta el, hogy van most a színész

Forrás: Instagram/Molnár Gusztáv -
Molnár Gusztáv elvonó alkohol család találkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Februárban már meglátogathatta volna a családja Molnár Gusztávot az elvonón, ám akkor mindenki megbetegedett, így halasztani kellett a találkozót. Most azonban végre megölelhették egymást.

"Guszti nem tudta, hogy megyünk, amiként azt sem, hogy februárban – amikor már lehetett látogatni – mentünk volna, de betegség miatt végül nem sikerült útra kelnünk. Gondolom, a terápia miatt nem mondták meg neki, hogy meglátogatjuk. Amikor megérkeztünk, Guszti éppen kint volt a kertben, de már az autót megismerte, és láttam rajta, mennyire meglepte és boldoggá tette, hogy ott vagyunk. Mindketten nagyon meghatódtunk, sírtunk és nevettünk egyszerre" - mesélte a Blikknek Csilla, Guszti húga.

Molnár Gusztáv találkozhatott a családjával Forrás: Instagram/Molnár Gusztáv


A színész rengeteget erősödött testileg és lelkileg is. Testvére azt mondja, Guszti sok időt tölt a szabadban, dolgozik, házimunkát végez, mindig csinál valamit. Nagyon sovány volt, amikor bekerült, most azonban úgy néz ki, mint aki kigyúrta magát.

"Korábban úgy tudtam, egy évig mindenképpen bent kell maradnia, de most kiderült, hogy addig marad, amíg úgy érzi, hogy még nem gyógyult meg, és továbbra is szüksége van a terápiára. Amikor kijön, akkor is támogatják majd a többiek, akik már kigyógyultak a szenvedélybetegségükből. Nagyon büszke vagyok a testvéremre, hogy meghozta ezt a döntést, és ekkora akaraterővel végig is csinálja, amit eltervezett" - tette hozzá Csilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.