Hamarosan elhagyhatja a rehabot Molnár Gusztáv

Fotó: Nagy Viktor Oszkár [origo] -
színpad Molnár Gusztáv rehabilitáció színész alkoholizmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt hónapja van a rehabon, mindenkitől és mindentől elzárva Molnár Gusztáv, aki nem használhat telefont és nem is látogathatja senki. A színésznek hiányoznak a barátai, de tudja, hogy ez az ő érdeke. 

A rehabilitációs intézmény, ahol Gusztáv, ha minden jól megy, novemberig tartózkodik, nem egy börtönszerű intézmény, a színész akár szaunázhat is, ami kimondottan jót tesz a kezelés szempontjából.

Molnár Gusztáv színész Fotó: Nagy Viktor Oszkár [origo]

Legjobb barátja, L. Péterfi Csaba, aki a 2020-ban elhunyt Pécsi Ildikó legfőbb bizalmasa volt, a Borsnak azt nyilatkozta: "Guszti belátta, hogy igazából nagyon szerencsés, hogy kapott még egy esélyt az élettől, és a barátai sem fordultak el tőle. A válása persze nagyon megviselte, és szakmailag sem az utóbbi volt a legsikeresebb időszaka, de a lényeg, hogy most jó kezekben van, vigyáznak rá. Én jól ismerem őt, szerintem van benne annyi erő és elszántság, hogy Főnix-madárként támadjon fel és kezdje újra az életét a semmiből".

Csaba, aki maga is színész és rendező, úgy tudja, hogy Molnár Gusztáv jól van, egyre erősebb, ami szerinte a sok sportnak is köszönhető. "Ha minden így megy tovább, idén novemberben véget ér a kezelése és elhagyhatja a rehabilitációs intézményt" - mondta el a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.