Molnár Gusztáv hónapok óta elvonókúrán van, nem tarthatja a kapcsolatot sem a családjával, sem a barátaival. A hírek szerint nagyon jól halad.

Molnár Gusztáv több hónapja elvonókúrán van, teljes elszigeteltségben. A barátai döntöttek úgy, hogy beviszik a színészt az intézménybe, mert egyre súlyosabbnak látták a problémáját. A színész már olyan rossz állapotban volt, hogy orvosai azt mondták, ha így folytatja, egy hónapja van csak hátra. Molnár Gusztáv a hírek szerint jól halad, a barátai pedig kintről szorítanak azért, hogy sikerüljön felépülnie.

Molnár Gusztáv jól haladForrás: Molnár Gusztáv/Instagram

L. Péterfi Csaba elárulta, hogy ugyan ő sem beszélhet Gusztival, de a hírek szerint jól van, rengeteget sportol, és nagyon komolyan veszi a rehabilitációt. "Nagyon büszke vagyok rá, hogy bevonult az elvonóra és a gyógyulást választotta, ez volt az egyetlen helyes megoldás a számára. Úgy hallottam, jól van, folyamatosan halad a felépülés útján. Bár ez még egy hosszú út, ennek ellenére azt sem tartom kizártnak, hogy hamarosan újra színpadra lép" - mondta a Borsnak a barát. Miközben Guszti bent van, volt párja, Fazekas Vivi intézi a válást: Skype-on bonyolítják le az ügyet.