Friss hírek érkeztek az elvonón lévő Molnár Gusztávról: így halad a színész

Forrás: Molnár Gusztáv/Instagram -
Molnár Gusztáv rehabilitáció alkoholizmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Gusztáv hónapok óta elvonókúrán van, nem tarthatja a kapcsolatot sem a családjával, sem a barátaival. A hírek szerint nagyon jól halad.

Molnár Gusztáv több hónapja elvonókúrán van, teljes elszigeteltségben. A barátai döntöttek úgy, hogy beviszik a színészt az intézménybe, mert egyre súlyosabbnak látták a problémáját. A színész már olyan rossz állapotban volt, hogy orvosai azt mondták, ha így folytatja, egy hónapja van csak hátra. Molnár Gusztáv a hírek szerint jól halad, a barátai pedig kintről szorítanak azért, hogy sikerüljön felépülnie.

Molnár Gusztáv jól halad Forrás: Molnár Gusztáv/Instagram

L. Péterfi Csaba elárulta, hogy ugyan ő sem beszélhet Gusztival, de a hírek szerint jól van, rengeteget sportol, és nagyon komolyan veszi a rehabilitációt. "Nagyon büszke vagyok rá, hogy bevonult az elvonóra és a gyógyulást választotta, ez volt az egyetlen helyes megoldás a számára. Úgy hallottam, jól van, folyamatosan halad a felépülés útján. Bár ez még egy hosszú út, ennek ellenére azt sem tartom kizártnak, hogy hamarosan újra színpadra lép" - mondta a Borsnak a barát. Miközben Guszti bent van, volt párja, Fazekas Vivi intézi a válást: Skype-on bonyolítják le az ügyet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.