Fontos figyelmeztetés a Wizz Airtől a pápalátogatás idejére

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
tervezés Ferenc pápa Wizzair biztonság repülőtér pápalátogatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Wizz Air arra figyelmezteti utasait, hogy a szokottnál is körültekintőbben tervezzék meg a reptérre jutásukat, mert pápalátogatás miatt április 28. és 30. között  lezárásokkal megnövekedett menetidővel kell majd számolniuk.

A diszkont légitársaság csütörtöki közleményében azt írta, a fővárosi lezárások mellett a Liszt Ferenc Repülőtérnél is lesznek időszakos forgalomkorlátozások.

Arra is felhívták az utasok figyelmét, hogy a repülőtér megközelítése során április 28-án 7 és 11 óra között, illetve április 30-án 16 és 20 óra között legalább egy óra menetidő-növekedéssel számoljanak.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Hozzátették, hogy a Liszt Ferenc Repülőtérre Budapest belvárosából közlekedő 200E buszjárat módosított útvonalon fog járni.

A légitársaság azt tanácsolja utasainak, hogy ebben a három napban a szokottnál is körültekintőbben tervezzék meg utazásukat a budapesti repülőtérre, hogy elkerüljék az utolsó pillanatos rohanást és kellő idejük maradjon a becsekkolásra, valamint a biztonsági ellenőrzésre.

Ferenc pápa április 28. és 30. között tesz apostoli látogatást Magyarországon: a pápalátogatás minden részletéről beszámol a közmédia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.