"Két dudás egy csárdában nem fér meg" - Paprika Dorina és Visváder Tamás ismét összecsapott

Paprika Dorina Hal a tortán forgatás feszültség Schobert Lara Papadimitriu Athina Valkusz Milán Visváder Tamás
Nem telik el adás Paprika Dorina és Visváder Tamás összecsapásai nélkül; a Hal a tortánban állandó a feszültség, és már az e heti csapat többi tagjára is hatással van, mindenki kezdi kellemetlenül érezni magát.

A csütörtöki adásban is állt a bál. Vágni lehetett a feszültséget Palácsik Lilla férje és Győzike keresztlánya között, Dorina ki is ment a konyhába Valkusz Milán édesanyjához, hogy nála leljen vigaszra. Ám, miközben visszatért a helyére az asztalhoz, "fejezd be" felkiáltással fejbe vágta Tomit, aki egy darabig el se akarta hinni, hogy ez megtörténhetett.

Paprika Dorina Forrás: Tv2

„Ez már tényleg túlmegy egy határon" - mondta Dorinának, aki azt válaszolta: "Én kérek elnézést!"

Tomi kifejtette, hogy tőle nem kell bocsánatot kérni, de ugyanott vannak, ahol addig:

"Ott vagy egy vendégségben, mindenki szeretettel jön... engedd el, tartsd meg a buszba vagy holnapra" - mondta a lánynak, aki szerint megint Tomi az, aki őt kóstolgatja.

A csapat többi tagjának is roppant kellemetlen a Dorina és Tomi közötti állandó konfliktus, Papadimitriu Athina elmondta, hogy nem szereti a feszütséget, nem is akar róla beszélni, de ha van, a legjobb kideríteni az okát.

Valkusz Milán szerette volna megtudni, miért megy a folyamatos adok-kapok Dorina és Tomi között, mivel nem tetszik neki, hogy már kezdenek viccből vérre menő harcba átmenni, mire az előbbi azt mondta: "Két dudás egy csárdában nem fér meg, apukám".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.