Valkusz Milán édesanyja elárulta: már az ultrahangon látszott, hogy fia bőven el van látva férfiassággal

Forrás: TV2 -
Paprika Dorina édesanya férfiasság Hal a tortán Schobert Lara Papadimitriu Athina család Valkusz Milán Visváder Tamás
A Hal a tortán szerdai adásában Valkus Milán főzött, aki nem titkolta, hogy nem egy hatalmas szakács, ezért édesanyját hívta segítségül, aki aztán Papadimitriu Athinával beszélgetve intim titkokat is elárult fiáról, mindenki nagy örömére. 

Athina a gyerekkori családi fotókat nézegette, és megjegyezte, hogy nem is tudt, hogy három gyerek van. Tamásban felmerült, hogy Milánt biztosan lánynak szerették volna, és mint kiderült, ez akár igaz is lehetne, hiszen a harmadik gyereket valóban abban a reményben vállalták az énekes szülei, hogy hátha lesz egy lányuk. Ám ez hiú ábrándnak bizonyult, mert ahogy testvéreinél, nála is, már a korai ultrahang felvételeken kiderült, hogy fiút várnak.

Valkusz Milán Forrás: TV2

"Azért született, mert mondták, hogy majd jön a lány. Mondtam, hogy jó, de az első ultrahangos felvételeken ekkora kukikat mutatott a nőgyógyász" - mondta Milán édesanyja, kezével mutatva, mekkora is az az ekkora...

Valkusz Milán szemei kikerekedtek, és igyekezett a vacsoraasztalhoz terelni vendégeit, ám később elárulta, hogy nem gondolná, hogy rossz reklámot kapott, sőt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.