7 holttestet találtak a rendőrök egy férfi birtokán - az elhunytak között van két korábban eltűnt kamaszlány is

dreamstime -
holttest tinédzser Oklahoma USA elítélt kamaszlányok szexuális bűnöző
Holtan találták egy szexuális bűnözőt néhány órával azután, hogy meg kellett volna jelennie a bíróság előtt. A férfi holtteste mellett további hat halottat találtak a rendőrök, két eltűnt tinédzser lány is az elhunytak között van. 

A 39 éves szexuális bűnelkövető, Jesse L. McFadden és további 6 ember holttestét a férfi birtokán, Henryettában, Oklahoma Citytől körülbelül 90 mérföldre találták meg.

A két eltűnt tinédzser, a 14 éves Ivy Webster és a 16 éves Brittany Brewer vélhetően a holttestek között vannak, ahogy McFadden családtagjai is - mondta Eddy Rice Okmulgee megyei seriff, megjegyezve, hogy az orvosszakértő hamarosan véglegesen megerősíti személyazonosságukat.

dreamstime

A 2003-ban nemi erőszak egyszer már elítélt McFaddennek hétfőn reggel 9 órakor kellett volna bíróság elé állnia, mert 2017-ben a mobiltelefonján szexuális tartalmú fotókat és videókat találtak egy kiskorú lányról, akinek ő maga is küldött hasonló felvételeket. A bírósági jegyzőkönyvek szerint a férfi a tárgyaláson nem jelent meg, ezért engedélyt adtak ki az előzetes letartóztatására. A hatóságok házkutatás közben fedezték fel a holttesteket.

Ivy Webster édesanyjaa CNN-nek elmondta, hogy McFaddennel egy háztömbben laknak, és családjaik 2020 decembere óta barátok. Azt mondta, nem tudott McFadden bűnözőii múltjáról.

„A gyerekeink együtt töltötték a szabadidejüket. Soha nem volt gondunk a családdal. A felesége kedvesnek tűnt, bármit sütött, abból nekünk is hozott" – mondta Ashleigh Webster.

Azt mondta, hogy szombat éjfél körül kapott egy Snapchat-üzenetet Ivytől, majd vasárnap délelőtt 10 óra körül egy másikat. Webster azt is elmondta, hogy a nap folyamán felhívta McFadden, hogy egy közeli városban vannak.

„Jesse fel is hívott vasárnap 17 óra körül, és közölte, hogy McAlesterben vannak, de azt mondta, hogy nem tud beszélni, mert rossz a térerő. Alig hallottam, a hívás folyamatosan megszakadt" – mondta a halott lány édesanyja.

Webster elmondta, hogy ő és férje aggódni kezdtek, amikor az órák múlva Ivy még mindig nem tért haza, annak ellenére, hogy másnap iskolába kellett mennie.

Nathan Brewer elmondta, hogy lánya, Brittany a McFadden családnál töltötte a hétvégét, de onnan már soha többé nem tért haza - írja a CNN.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.