Hiába születik újra, ugyanolyan fiatalon fog meghalni Berki Krisztián - 500 éves halálátok ül a néhai celeben

Fotó: Polyák Attila - Origo -
halál Átok parapszichológia reinkarnáció Berki Krisztián
Ahogy azt korábban megírtuk, Lénárt Évi parapszichológus szerint Berki Krisztián hamarosan új testben születik újra, ráadásul Berki Mazsi gyermekeként. A parapszichológus most újabb részletekkel állt elő a néhai celebről. 

Lénárt Évi tarot-kártyát vetett az egy éve elhunyt Berki Krisztiánnak, és megdöbbentő dolgot olvasott belőle: akárhányszor születik meg újra, mindig ugyanakkor hal majd meg.

Berki Krisztián temetése Fotó: Polyák Attila - Origo

"Kíváncsi voltam, ezért megnéztem, hogy a tarot kártya mit mutat Krisztiánnak. Az akasztott ember jött elő, ami beigazolta a félelmeimet. Krisztiánon egy 500 éves halálátok ül, amit feltehetően a halála előtt pár hónappal kapott meg. Talán egy maffiacsoporttól... Ez egyébként azt jelenti, hogy minden egyes életében ugyanilyen fiatalon fog meghalni" - nyilatkozta a parapszichológus a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.