Szerencsekerék TV2 ruhabaki Kasza Tibi Sydney van den Bosch
Nem volt elég Kasza Tibinek, hogy mindenkinek felhívta a figyelmét a malőrre, azt is elárulta, hogy Sydney ruhája a javítás után sem 100 százalékos. 

Párbaj közben repedt el a Szerencsekerék háziasszonyának ruhája, amit senki észre sem vett volna, ha Sydney halkabban jelzi a problémát, hogy Kasza Tibi ne hallja. Nem így tett, Kasza Tibi pedig nem volt rest, ország-világ figyelmét felhívta a kolléganőjét ért kellemetlenségre. Ahogy arra is, hogy bár a javítás közben megtörtént, a ruha továbbra sem tökéletes.

„Mostantól ha Van den Bosch Sydney úgy mászkál a betűfal előtt, mint egy inverz Pókember, akkor senki ne lepődjön meg, egyszerűen csak az van, hogy nem sikerült tökéletesen helyrehozni a ruháját" - közölte Tibi, mire Sydney van den Bosch annyit mondott, hogy majd a lába emelgetésével tereli el ruhájáról a figyelmet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.