Meghan Markle testvére szerint a sussexi hercegi pár a válás szélén van

Forrás: AFP/Saeed Khan -
Sussex hercegnéje Samantha Markle királyi család válás Meghan Markle Sussex hercege hercegi pár Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Samantha Markle, akinek kapcsolata húgával, Meghannal enyhén szólva fagyos, azt állítja, hogy Harry herceg és felesége a szakítás szélén állnak. Azt is elárulja, hogy ismerve testvérét, milyen jelek utalnak erre. 

Annak ellenére, hogy 2014 óta nem tartja a kapcsolatot Sussex hercegnőjével, Samantha a GB Newsnak adott interjújában a héten azt állította, hogy „látható jelei vannak" a köztük lévő feszültségnek, és az sem kizárt, hogy Meghan „veszekedett" Harryvel.

„Annyira más, és annyira összeegyeztethetetlen a karakterével" – mondta Samantha a felvételekről, amelyeken látható, hogy Meghan elutasítja Harry csókját. A hercegné nővére szerint korábban nem ez volt a jellemző, eddig folyamatosan fogták egymás kezét, megérintették, megölelték egymást a herceggel. Ez az NBA kosármeccsen készült felvétel Samantha szerint azt mutatja, hogy Meghan nem érzi jól magát a kapcsolatban, de reméli, hogy akár párterápiával, de megoldják a helyzetet - írja a Page Six.

Ami biztos, hogy Harry felesége nélkül érkezik a szombati koronázásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.