Megszületett Szőcs Reni kislánya - az énekesnő megmutatta újszülött kisbabáját

Születés fotó kisbaba szülés kislány örömhír újszülött Szőcs Renáta
2023.05.03-án megszületett Szőcs Reni első gyermeke, Amélia. Az örömhírt az énekesnő jelentette be egy fotó kíséretében, a közösségi médiában. 

Apás szülés során jött világra a kis Amélia, Szőcs Reni és párja, Márk elsőszülött kislánya. A család boldog, és ennek Reni hangot is adott Instagramon, ahol egy fotót is megosztott a baba pici lábaskáiról.

"Nincsenek szavak, nem tudom leírni sem igazán, de minden édesanya jól tudja miről beszélek..
nem tudom ezt lehet-e igazán szavakba önteni, de a női test elképesztő erős és hihetetlen mire képes.
Hálás vagyok, hogy átélhettem és hogy Márk ott lehetett végig mellettem" - írta a fotó mellé az énekesnő, aki a kórház személyzetének is hálás.

"Elképesztő erőt adtak végig és a lehető legjobb kezekben érezhettem magam, igenis le a kalappal az állami kórház dolgozói előtt, köszönjük, hogy vagytok!" - méltatta a kórház dolgozóit az édesanya, aki a szülés csodálatos pillanatai mellett még egy momentumra egészen biztosan mindig emlékezni fog.


"Annyira megmaradt egy jó pár pillanat, de a szülésen kívül, amit sose feledek az az lesz, amikor Márk egy nappal szülés után azt mondta: "olyan hihetetlenek vagytok Ti Nők! többet kéne titeket ünnepelni.." Annyira elérzékenyültem ezen a ponton. Persze dolgoznak a hormonok meg miegymás, de nem hiába ünneplünk minden édesanyát! Én mindenkinek, aki vágyik erre kívánok hasonló élményeket és partnert!" - írta posztjában Szőcs Reni, aki megígérte, hogy hamarosan jelentkezik a saját szüléstörénetével.

Természetesen a rajongók sem maradtak ki: "Köszönöm, hogy ennyien írtatok és aggódtatok a napokban. Minden szuper és bár most jön a neheze, de igyekszünk hallgatni az ösztöneinkre" - osztotta meg gondolatait követőivel az énekesnő, aki idén anyaként ünnepelheti az anyák napját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.