Kiss Ramóna megmutatta: így ebédel a milliárdos Jákob Zoltán

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Nagy Ő (tévéműsor) Jákob Zoltán Kiss Ramóna milliárdos
Már elindult  A Nagy Ő forgatása, a műsorvezető Kiss Ramóna a közösségi oldalán osztott meg néhány érdekességet Jákob Zoltán mindennapjaival kapcsolatban. 

Jákob Zoltán a 37. leggazdagabb ember ma Magyarországon. A milliárdos üzletember a Crystal Nails tulajdonosa, és a hamarosan új évaddal jelentkező Nagy Ő-ben keresi majd a hozzá illő nőt. A műsor forgatása már javában elkezdődött, Kiss Ramóna mutatott néhány kulisszatitkot ezzel kapcsolatban a közösségi oldalán.

Kiderült, hogy Rami a saját készítésű rakott krumpliját egy arany színű Versace evőeszközzel fogyasztotta el egy arany tálcáról. Egy ilyen evőeszköz akár 180 ezer forintba is kerülhet. A teljes készlet ára pedig a 8-11 millió forintot is elérheti.

Kiss Ramóna megmutatta: így ebédel egy milliárdos Fotó: Polyák Attila - Origo

"Valóban van néhány, vagyis jó néhány Versace cuccom. Egyszerűen azért, mert ezek a ruhák, tárgyak és kiegészítők a valódi luxus érzését adják. A világon mindenhol és mindenkinek ugyanazt üzeni a Medúza fej és a sorminta. Az a helyzet, hogy a márka nemcsak ruházatban, de lakberendezési tárgyakban is igen erős. Szeretem, hogy reggel beleugrom a papucsomba, kimegyek a nappalimba, megállok a váza mellett és minden mindennel összepasszol. Teljes étkészletem egyébként nincs. Mindenből kettőt-kettőt vettem.

Azzal a céllal, hogy amikor majd megtalálom életem párját, megadhassam a módját egy kettesben elköltött reggelinek, ebédnek, vagy vacsorának. Szeretném, ha a hölgy érezné, hogy mi ketten kiváltságosak vagyunk"

- árulta el a Ripostnak Zoltán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.