Kozso volt feleségének megdöbbentő vallomása: "Ő nem olyan apa, akivel dicsekedni lehetne"

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal) -
Kozso volt felesége apaság vallomás Kozso
Kozso volt felesége, Kádár Mónika szerint a zenész soha nem volt egy mintaapa, jelenleg sem tartja a kapcsolatot a lányával. 

Kádár Mónika 16 éves volt, amikor megismerkedett Kozsóval, három év után meg is született a kislányuk, akinek érkezése hatalmas boldogságot hozott az életükbe.

"Zsolti nagyon vágyott egy kislányra, és amikor megszületett Mendi, ő volt a világ legboldogabb és legjobb édesapja. Egy ideig... Ez a felhőtlen boldogság ugyanis nem tartott soká. Zsolti hamar visszacsöppent a sztárok világába, alig volt otthon, nemigen törődött se velem, se a lányunkkal. Aztán persze megtudtam, hogy a férjem nem éppen a hűség mintaképe, kiderült, hogy egyik nőről vándorolt a másikra" – kezdte Mónika a Best magazinnak, aki elárulta, hogy hét év után tett pontot a házasságuk végére.

Kozso volt feleségének megdöbbentő vallomása: "Ő nem olyan apa, akivel dicsekedni lehetne" Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)

"Ő nem olyan apa, akivel dicsekedni lehetne. A válásunk óta nincs kapcsolata Amandával és az azóta született unokájával.

Pedig lett volna kitől ellesnie, milyen egy jó férj, egy jó apa. A szülei évtizedeken át példás házasságban éltek, az én szememben ők voltak a mintacsalád. Sajnos, már múlt idő, mert az édesanyja, az anyósom, Olgi mama egy évvel ezelőtt meghalt. Csodálatos nagymama és dédnagymama volt" – mesélte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.