Majka elárulta: Tóth Andival csókolózott életében először

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Nő a tét múlt interjú Liptai Claudia Majka panel Majoros Péter
Liptai Claudia műsorában, a Nő a tétben többek között azt is elmondta, kivel csókolózott először. 

Liptai Claudia podcastjének utolsó adásának vendége Majoros Péter, Majka volt. A műsorvezető és a rapper sokban hasonlítanak, ahogy Claudia mondta, mindketten panelprolik, így nagyon hasonló életet éltek gyerekkorukban. A jelenben két véglet között mozognak: vagy utálják egymást, vagy nagyon jó munkatársak - derül ki a beszélgetésből.

Majka Fotó: Polyák Attila - Origo

Majka azt is elárulta, hogy viszonylag korán kezdte csapni a szelet a lányoknak. Az első csók 11-12 éves korában csattant el, de természetesen a hasonló korú lánynak nem ezt mondta.

"11-12 évesen csókolóztam először, de ezt megbeszéltük ezzel a lánnyal, akivel először csókolóztam. Megleveleztük szerintem. Tóth Andinak hívták egyébként... Osztálytársam volt. Megbeszéltük, hogy csókolózni kéne már. Persze nem azt mondtam neki, hogy először csinálom, hanem hogy rutinos vagyok, meg persze ő is ezt mondta" - mesélte el Majka, hozzátéve, hogy ez nagyjából ennyi is volt - a tízemeletes ház kapualjában mindennap megtörtént a dolog, aztán mindenki ment a dolgára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.