22 kilót fogyott Herkules szerepéért Pintér Tibor

Forrás: TV2 -
diéta szerep fogyás Pintér Tibor Tenya Herkules Nemzeti Lovas Színház
Pintér Tibor új szerepre készül, melynek érdekében az amúgy sem túlsúlyos, ám igencsak kigyúrt színész úgy döntött, fogyni fog. De nem ám néhány dekát: jelenleg 22 kilóval könnyebb, mint korábban. 

Tenya a Mokkában mesélt arról, hogy Herkules szerepe volt az, aminek kedvéért a fogyás mellett döntött. A nagy súlyveszteséget egészséges, diétás ételek fogyasztásával, a napi étkezásszám csökkentésével - nem vacsorázik - és rengeteg sporttal érte el.

Pintér Tibor Tenya Forrás: TV2

Nagyon sokat fut, emellett napi 4-5 órát lovagol, és nemcsak a testi, de a szellemi fittségre is igyekszik odafigyelni. Ebben párja, Illyés Jenifer is támogatja a színészt, aki szintén tagja a Nemzeti Lovas Színház társulatának.

Csak Pintér édesanyja aggódik nagyon a fiáért, de Tenya őt és mindenki mást is megnyugtat:

"Az anyukám mondta, hogy kisfiam, ne fogyj többet, mert összeesel. Az a jó hírem van mindenkinek, hogy nem esik össze az ember napi kettő vagy maximum három étkezéstől, csak nagyon ügyesen kell beosztani. Okosan kell étkezni" - árulta el a színész, aki azt is elmondta, hogy elsősorban a családokért dolgoznak, és céljuk, hogy a fiataloknak megmutassák, hogy a természetben is meg lehet találni a boldogságot, sőt, ott lehet megtalálni igazán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.