Merész ruhában jelent meg Zendaya egy divateseményen - nem rajta múlt, hogy mellei nem buggyantak a fotós arcába

fashion week Anne Hathaway luxus mellbimbó Bulgari mellek Zendaya Priyanka Chopra
A vakszerencsén múlhatott, hogy nem estek ki ruhájából Zendaya mellei. A mellbimbói, de legalábbis a holdudvar így is a közönség retinájába éghetett.

Zendaya az egyik legszexibb amerikai színésznő, ez tény. Hogy ezzel ő is tisztában van, az valószínű. Hogy szereti, ha több látszik a testéből, mint amennyi illene, az szinte biztos. Ahogy az is, hogy emiatt senki nem fog panaszkodni, sőt!

A Bulgari eseményén is hű maradt jó szokásához: olyan ruhát húzott, ami csak a vakszerencsének köszönhetően tartotta magában a színésznő ultraszexi testét.

A velencei eseményt lginkább Anne Hathaway társaságában töltötte, ám később csatlakozott hozzájuk Priyanka Chopra is. A másik két sztár is csodásan festett, ám az ő testük nem akarta ledobni magáról a textilt. Nem úgy Zendaya mellei, melyek a fotók alapján kishíján kiugrottak a színésznő ruhájából.

Talán meg is tették, ám arról fotó nem készült...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.