Valkusz Milán édesanyjának megdöbbentő vallomása: "Sokan nem tudják, de kenyérgondjaink voltak"

Forrás: TV2 -
Valkusz Milán édesanyja Valkusz Milán anyagi problémák
Valkusz Milán édesanyja, Valéria már többször hallotta,  hogy egyesek szerint a fia annak köszönheti a zenei karrierjét, hogy a családja jó anyagi háttérrel rendelkezik. Most elárulta, hogy mi az igazság. 

Valkusz Milán édesanyja, Valéria elmondta, hogy a híresztelésekkel ellentétben nem a családi anyagi háttere vitte előre fia zenei karrierjét. Sokan nem tudják róluk, de volt arra példa, hogy annyira nem volt pénzük, hogy azt sem tudták, miből fognak enni adni a gyerekeiknek.

"Három gyereket neveltünk fel, ami önmagában is nagy kihívás anyagi értelemben is. Nem sokan tudják rólunk, de voltak évek, amikor a férjem munkanélküli, a fiúk általános iskolás korúak voltak, teniszeztek, és bizony sokan nem tudják, de kenyérgondjaink voltak"

Valkusz Milán édesanyjának megdöbbentő vallomása: "Sokan nem tudják, de kenyérgondjaink voltak" Forrás: TV2

– kezdte a Best magazinnak az anyuka, aki elárulta, hogy két idősebb fia teniszezett, ami jócskán megemelte a család kiadásait, ezt azután is szerették volna biztosítani, miután a férje munkanélküli lett.

"Mi a szerény autónkkal épp egy kempingben éjszakáztunk Milánnal és a testvérével, hogy a másnapi teniszmeccsre időben odaérjünk, de volt, hogy az autóban aludtunk. (...) Akkoriban ez nehéz volt, de közösen minden akadályt leküzdöttünk. Visszatekintve, mégis örülök, hogy ezt átéltük, mert így a fiaim is megtapasztalhatták: alázatos, becsületes munkával és kitartással honnan hova juthat az ember. Milán a zenei karrierjében ebből profitál a legtöbbet, és a fellépéseik során ezt az értékrendet képviseli és közvetíti a közönségnek is"

– tette hozzá Valéria.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.