Máris vége L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolatának: ez történhetett

Forrás: Instagram/L.L. Junior -
Dárdai Blanka szakítás kapcsolat L.L. Junior
Dárdai Balnak és L.L. Junior kapcsolata úgy tűnik, véget ért. 

Dárdai Blanka és L.L. Junior kapcsolatáról sokáig csak pletykák keringtek, de végül felvállalták a szerelmüket a nyilvánosság előtt, majd Dominikáról is sok közös fotót posztoltak. Korábban Blanka elárulta, hogy ezen a nyaraláson sok probléma kiütközött.

Véget érhetett a kapcoslatuk Forrás: Instagram/L.L. Junior

"Nehéz életszakaszunk van. Külön-külön is vannak elintézendő dolgaink, és a minőségi idő most annyi, hogy ott vagyok, vagy ő átjön, és egymással tudunk beszélgetni. Most, hogy Dominikán voltunk, egy hónapig nem tudtuk kikerülni a problémákat, úgyhogy leraktuk a kapcsolatunk első, nagyon erős tégláját" - árulta el a Lilulandben. Mostanra azonban Blanka oldaláról eltűntek a közös fotók.

"Már a kapcsolatuk eleje óta rengeteget veszekedtek, az utóbbi időben pedig különösen puskaporos volt közöttük a hangulat" - mondta a Blikknek egy informátor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.