Rossz hírt jelentett be Billie Eilish - hosszas gondolkodás után hozta meg döntését

Forrás: AFP/Michael Tran
Forrás: AFP/Michael Tran -
Billie Eilish párkapcsolat szakítás kapcsolat Jesse Rutherford
Áprilisban látták utoljára együtt Billie Eilisht és 10 évvel idősebb párját, Jesse Rutherfordot, ami gyanúra adhatott okot, de az énekesnő rajongói akkor még bíztak a kapcsolat erejében. Mostanra azonban világossá vált, hogy a két zenész szakított. 

"Megerősíthetjük, hogy Billie és Jesse szakítottak, és jó barátok maradtak" – mondta a Bad Guy című dal énekesnőjének képviselője szerdán a Page Sixnek.

A párt utoljára áprilisban, a Couchella fesztiválon látták együtt, májusban a MET gálára Eilish már egyedül érkezett, ahol állítólag összejött Ava Capri színésznővel, ám az énekesnő képviselője cáfolta, hogy Billie megcsalta volna Rutherfordot.

Billie Eilish és Jesse Rutherford Forrás: AFP/Michael Tran

Eilish és Rutherford 2022 októberében jött össze, a kapcsolat november 1-jén vált hivatalossá az Instagramon, közös debütálásuk a vörös szőnyegen egy Gucci takaróba bugyolálva, Gucci pizsamába öltözve történt a LACMA Art + Film Gálán, még ugyanebben a hónapban.

A nagy korkülönbség miatt sokan aggódtak, de Billie Eilish akkor a The Neighbourhood együttes frontemberéről kijelentette:

"Eljutottam odáig az életben, hogy az általam legszexibbnek gondolt faszi, nemcsak tudja, ki vagyok, de kajak fel is szedtem őt. Ő Jesse Rutherford, emberek! Összejöttem vele, megcsináltam! Végre az enyém! - írja a Page Six.

Ezt ma már nyilván másképp gondolja, de az élet már csak ilyen...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.