Bár sok kritika éri Hollywood egyik legújabb sztárpárját, ők fittyet hánynak a hőbörgőkre, és úton-útfélen hangoztatják, mennyire odavannak egymásért.

Billie és Jesse Rutherford, a The Neighbourhood együttes frontembere halloween után vállalták fel hivatalosan is a kapcsolatukat. 11 éves korkülönbségükből viccet csinálva öregemberként és kisbabaként jelentek meg egy Los Angeles-i jelmezbálon, ahol rengeteg kép készült róluk.

A 20 éves énekesnő most a szokásos éves Vanity Fair-interjújában lelkendezett a nagy egymásra találásról.

Eljutottam odáig az életben, hogy az általam legszexibbnek gondolt faszi nemcsak tudja, ki vagyok, de kajak fel is szedtem őt. Ő Jesse Rutherford, emberek! Összejöttem vele, megcsináltam! Végre az enyém! – nevetett Billie, majd azt is elárulta, hogy kettejük egyezményes szeretetnyelve az érintés, és általában alig képes megállni, hogy ne ölelgesse, csókolgassa, simogassa szíve választottját. 

A hétszeres Grammy-díjas sztár továbbá kiemelte, hogy a 31 éves zenész épp annyi szabadságot és teret ad neki, amennyit ő igényel, és rendkívül boldoggá teszi az is, hogy kölcsönösen inspirálják, csodálják és elismerik egymást – írja a Page Six.