Tovább folytatódik a botrány: így reagált édesapja vádjaira Opitz Barbi

Forrás: Opitz Barbi/Instagram -
Opitz Barbi Opitz Barbi édesapja botrány
Tovább folytatódik a harc Opitz Barbi és édesapja között. A fiatal énekesnő nem hagyta magát, határozottan reagált édesapja vádjaira.

Múlt héten látott napvilágot a hír, hogy Opitz Barbi kibékült szerelmével, Serleg Alberttel. Az énekesnő édesapja nagyon aggódik a lánya életéért, dühét és csalódottságát egy TikTok-videóban fejezte ki. A videóra rögtön reagált Barbi kedvese, aki szerint az apa minden szava hazugság, a férfi az, aki állandóan fenyegeti és terrorizálja a lányát.

Az apa a Blikken keresztül ismét üzent a fiatal énekesnőnek, aki szerint apja minden szava hazugság.

"Jézusom, mennyi hazugságot összehordasz, apa. Szégyellheted magad, hogy így lejáratsz a hazugságaiddal. Ez már nagyon durva, hogy egy országnak hazudgálsz mindenfélét. A nővérem és anya engem nem tud elérni? Anyával élek hat éve Pesten! Akkor miről beszélsz? Nővérem se tud elérni? Mutassatok már bizonyítékot erre"

- kezdte Barbi.

Opitz Barbi Forrás: Opitz Barbi/Instagram

"Mindig megkérdezem a nővéremet, hogy vannak, nem is szeretném tovább ragozni, mert az számomra már mindennek a teteje. Hogy süllyedtél le erre a szintre, hogy így a saját gyereked ellen fordultál, és még álszent módon ilyet mondasz, hogy 'sose haragudnék Barbira'. A képmutatás az megy. Ugyan miért haragudnál? Hogy eltűrtem egész életemben a terrort, a megaláztatást? Halálosan fenyegetsz engem, a lányodat, és még te írod, hogy nem haragszol rám? Még mit tettem?

Számtalanszor megbocsátottam neked, azt is mindig megígéred, hogy nem fogsz így viselkedni, de két nap nem telt el, máris mindenkinek lehordtál a semmiből. Úgy beszélsz velem, mint egy utolsó senkivel, amikor soha egy rossz szót nem szóltam, tekintettel arra, hogy az apukám vagy. Ezekkel kéne dicsekedned, de pluszban még ez, hogy konkrétan hazudgálsz a médiában, ezt szavakba nem lehet önteni, hogy ehhez milyen rosszindulat kell. Soha életemben nem akartam a magánügyeimet kiteregetni, de a nyilvános lejáratást nem hagyhatom szó nélkül, elég súlyos dolog, és vannak érzéseim" - zárta sorait az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.