"Nem tudod, hányszor sírt nekem miattad" - válaszolt Opitz Barbi apjának az énekesnő barátja

Serleg Albert barát Opitz Barbi
Opitz Barbi édesapja durva dolgokkal vádolta az énekesnő barátját: Albert Instagramon védte meg magát.

Múlt héten látott napvilágot a hír, hogy Opitz Barbi kibékült szerelmével, Serleg Alberttel. Az énekesnő apukája nagyon aggódik a lánya életéért, dühét és csalódottságát egy TikTok-videóban fejezte ki.

"Te ezt az embert véded, meg szereted? Megbolondultál? Eltűnt a hited? Térjél már vissza ide! Megrontottak vagy bedrogoztak? Mit csináltak veled?" - hangzott el többek között a videóban, amire Opitz Barbi is reagált. "Inkább arról kéne beszélj, hogy te milyen apa vagy, és hogy rendszeresen fenyegetsz azzal, hogy megölsz engem, a barátaimat és a páromat" - írta az énekesnő, de barátja, Serleg Albert sem hagyta szó nélkül az apa szavait.

"Elsősorban te mire fel szidsz engem és a családom? Az életemben nem láttalak és nem is akarlak. Ott indul a probléma, hogy a sok fenyegetésed, hogy megölsz engem ellenére is figyelmeztettünk Barbival, amikor például egy rólam csinált kamu Facebookkal veszekedtél, de nyilván az ilyen posztod után megértettem, hogy te ezt nem tudod feldolgozni, mert akkor fix kék halált kapna a számítógép a fejedben. Nem tudod, hányszor sírt nekem miattad, és hogy milyen rosszul érzi magát, hogy nem tudunk leülni veletek egy asztalhoz, nyilván Isten ments, de azért mégiscsak. Ne add elő, hogy véded a lányod, mert amikor még semmi ilyen hír nem volt, már akkor életveszélyesen fenyegettél" - írta Albert. Hozzátette, nem tartja méltónak azt sem, hogy nyilvánosan kell intézniük a vitákat.

"Sokáig tűrtem, hogy szét vagyok savazva. Jó lenne, ha befejezné mindenki, mert már nevetséges az egész. Én nem cirkuszban élek, szóval az ilyeneket tartsd meg a sajátjaid közt, az én szeretteimet meg hagyd meg nekem. Remélem, ezt így megértetted, te aggódó apa" - írta még Albert, majd közölte, ha tovább folytatja Opitz Barbi apja a vádaskodásokat, a rendőrséghez fordul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.