A Nyilas is tele van energiával, és igazán szuper, eredményes napja lesz csütörtökön. Napi horoszkóp következik minden jegynek.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Már nagyon várod a hosszú hétvégét, és nincs sok kedved a munkához, de még egy kicsit tarts ki. Ma ráadásul jó eredményeket érhetsz el, és sikeres leszel mindenben – ebben segít az Oroszlán Hold.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)  

Csütörtökön kisebb konfliktusod lehet a főnököddel. Jó lenne, ha egy kicsit visszafognád magad, nem mindig célravezető ez a fajta őszinteség. Legyél egy picit taktikusabb! A kollégák viszont titokban hálásak neked a kiállásért.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A csütörtök jó napnak ígérkezik! Az előző napok stressze után végre egy kicsit tudsz szusszani, ha láblógatásra nem is, de egy kicsit nyugodtabb tempóra számíthatsz. És már ez is elég ahhoz, hogy jól érezd magad.

Napi horoszkóp 2023. május 25.: az Ikrek fellélegzik, az Oroszlán nyerő formában vanForrás: Shutterstock

 

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)  

Új barátokra tehetsz szert a mai napon. Erre most nagy szükséged is lehet, hiszen a kapcsolatok nagyon fontosak a munkádban. Ha eddig bizonytalan voltál a céljaidat illetően, most jó ötletet kaphatsz arra vonatkozóan: merre tovább?

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

A Hold az Oroszlán jegyében van, ahogy a Mars is: mozgalmas napod lehet ma. A zsigereidben is érzed, hogy tele vagy tetterővel, és ez a fizikai igény valamilyen cselekvésre késztet. Sportolj, túrázz, végezz kerti munkát – bármit, amivel levezetheted ezt a nagy energiát. 

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)  

A félreértések és viták elkerülése érdekében fogalmazz ma a szokásosnál is óvatosabban, körmönfontabban. A párod amúgy is nehezen nyílik meg neked. Ne rontsd el azzal, hogy kritizálod őt!

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.