Újabb rokon kapcsolódott be Opitz Barbiék botrányába: az énekesnő nővérének is van véleménye

Forrás: Serleg Albert/Instagram -
Serleg Albert Opitz Barbi Opitz Barbi édesapja botrány
Nem csitul a botrány Opitz Barbi és Serleg Albert körül. Az énekesnő kiáll szerelme mellett, akármilyen súlyos vádakkal is illette a fiút Barbi édesapja. A napok óta tartó üzengetések után most megszólalt Barbi nővére is.

"Én szeretnék ebből kimaradni és a saját családomra koncentrálni. Egyszer már elmondtam, mit gondolok erről a kapcsolatról, ennél jobban nem akarok a húgom életébe beleavatkozni. Nagyon sajnálom, hogy ő másként látja a dolgokat... Ettől függetlenül az interneten tartjuk a kapcsolatot, olykor szoktunk érdeklődni egymásról, és nagyon ritkán látogatóba is hazajön. Nyoma van, hogy Barbira rátörte az ajtót, betört az ablak, számtalanszor megverte, zsarolja. Ezzel nem lesz ennyivel elrendezve, Barbi fél tőle. Életveszélyes" - mondta a Blikknek az énekesnő testvére.

Opitz Barbi kiáll Albert mellett Forrás: Serleg Albert/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.